witmirHurtownia Książki Technicznej WITMIR

Szukaj

 


Wydawnictwa

Instrukcje dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych GHP/GMP - mała gastronomia

Instrukcje dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych GHP/GMP - mała gastronomia
Cena tradycyjna: 110.70 zł
Cena promocyjna: 96.31 zł
Oszczędzasz: 14.39 zł /-13%/
wydawnictwo:Wydawnictwo ODDK
Teczka z wzorcowymi instrukcjami dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych. Każda instrukcja na oddzielnej planszy formatu A4 lub A5 nadaje się do bezpośredniego umieszczenia w zakładzie lub dalszego przetworzenia.

Instrukcje dostępne są również w pojedynczych egzemplarzach – w formie papierowej oraz na płytach CD w formacie PDF (do wydruku).
Zapraszamy do działów głównych serwisu poświęconych instrukcjom oraz ich wersjom na CD.


Każdy podmiot działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz dobrej praktyki higienicznej (GHP).

MAŁA GASTRONOMIA
Instrukcja higieny osobistej pracowników
Instrukcja higieny na stanowisku pracy w barze
Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników
Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładzie małej gastronomii oraz w jego otoczeniu
Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem smażenia
Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarek
Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń i sprzętu drobnego
Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń
Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu
Instrukcja utrzymania czystości rampy
Instrukcja technologiczna smażenia frytek
Instrukcja technologiczna smażenia ryb w patelni elektrycznej
Instrukcja technologiczna postępowania z surówkami
Instrukcja technologiczna parzenia kawy i herbaty
Instrukcja technologiczna wydawania dań i napojów
Instrukcja zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami
Instrukcja przyjęcia towaru oraz sposób magazynowania w barze
Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakład
Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
Instrukcja postępowania w przypadku wyników badania wody niezgodnych z wymaganiami
Instrukcja szkolenia personelu
Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
Rejestr pracowników zapoznanych z Instrukcjami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej





Koszyk

jest pusty

Kategorie

Newsletter

Jeżeli chcesz otrzymywać od nas informacje o nowościach, podaj swój adres e-mail.


Podaj swój e-mail:
W każdej chwili można się wypisać z listy newslettera. Nikomu nie udostępniamy adresów e-mail z naszej bazy.

Księgarnia  |   Koszyk  |   Regulamin  |   Polityka prywatności  |   Kontakt
Copyright © 2014 Hurtownia Książki Technicznej WITMIR
Powiadomienie o plikach cookies
[x] Nie pokazuj więcej
Uprzejmie informujemy, iż niniejsza witryna korzysta z plików cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej, czytając Politykę prywatności.