witmirHurtownia Książki Technicznej WITMIR

Szukaj

 


Wydawnictwa

Kategorie: Gastronomia, żywienie

Strona 1 z 4
 
‹‹ Poprzednia 1 2 3 4 Następna ››


Audyt wewnętrzny GHP, GMP, HACCP - poradnik praktyczny
Audyt wewnętrzny GHP, GMP, HACCP - poradnik praktyczny
Cena tradycyjna: 73.50 zł
Cena promocyjna: 67.62 zł
Oszczędzasz: 5.88 zł /-8%/

zobacz opis

Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych
Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych
Cena tradycyjna: 59.90 zł
Cena promocyjna: 56.90 zł
Oszczędzasz: 3 zł /-5%/

zobacz opis

Dietoterapia 1
Dietoterapia 1
Cena tradycyjna: 38.00 zł
Cena promocyjna: 34.20 zł
Oszczędzasz: 3.8 zł /-10%/

zobacz opis

Dobra praktyka higieniczna w sklepie spożywczym i hurtowni. Wzorcowe instrukcje z wyjaśnieniami
Dobra praktyka higieniczna w sklepie spożywczym i hurtowni. Wzorcowe instrukcje z wyjaśnieniami
Cena tradycyjna: 75.60 zł
Cena promocyjna: 69.55 zł
Oszczędzasz: 6.05 zł /-8%/

zobacz opis

Dokumentacja sanitarna w transporcie środków spożywczych z komentarzem
Dokumentacja sanitarna w transporcie środków spożywczych z komentarzem
Cena tradycyjna: 26.25 zł
Cena promocyjna: 24.15 zł
Oszczędzasz: 2.1 zł /-8%/

zobacz opis

Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (instrukcje, zapisy - mała gastronomia) (z suplementem elektronicznym)
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (instrukcje, zapisy - mała gastronomia) (z suplementem elektronicznym)
Cena tradycyjna: 117.60 zł
Cena promocyjna: 108.19 zł
Oszczędzasz: 9.41 zł /-8%/

zobacz opis

Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia) (z suplementem elektronicznym)
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia) (z suplementem elektronicznym)
Cena tradycyjna: 112.00 zł
Cena promocyjna: 103.04 zł
Oszczędzasz: 8.96 zł /-8%/

zobacz opis

Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - magazyn spożywczy mrożonek) (z suplementem elektronicznym)
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - magazyn spożywczy mrożonek) (z suplementem elektronicznym)
Cena tradycyjna: 137.76 zł
Cena promocyjna: 126.74 zł
Oszczędzasz: 11.02 zł /-8%/

zobacz opis

Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - piekarnia) (z suplementem elektronicznym)
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - piekarnia) (z suplementem elektronicznym)
Cena tradycyjna: 112.00 zł
Cena promocyjna: 103.04 zł
Oszczędzasz: 8.96 zł /-8%/

zobacz opis

Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - środki spożywcze pochodzenia zwierzęcego) (z suplementem elektronicznym)
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - środki spożywcze pochodzenia zwierzęcego) (z suplementem elektronicznym)
Cena tradycyjna: 112.00 zł
Cena promocyjna: 103.04 zł
Oszczędzasz: 8.96 zł /-8%/

zobacz opis

Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - wytwórnie żywności) (z suplementem elektronicznym)
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - wytwórnie żywności) (z suplementem elektronicznym)
Cena tradycyjna: 112.00 zł
Cena promocyjna: 103.04 zł
Oszczędzasz: 8.96 zł /-8%/

zobacz opis

Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - zakłady żywienia zbiorowego) (z suplementem elektronicznym)
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy - zakłady żywienia zbiorowego) (z suplementem elektronicznym)
Cena tradycyjna: 112.00 zł
Cena promocyjna: 103.04 zł
Oszczędzasz: 8.96 zł /-8%/

zobacz opis

GlobalGAP. Podstawy, wymagania, wdrażanie i kontrola (z suplementem elektronicznym)
GlobalGAP. Podstawy, wymagania, wdrażanie i kontrola (z suplementem elektronicznym)
Cena tradycyjna: 135.50 zł
Cena promocyjna: 124.66 zł
Oszczędzasz: 10.84 zł /-8%/

zobacz opis

GMO w świetle najnowszych badań
GMO w świetle najnowszych badań
Cena tradycyjna: 38.85 zł
Cena promocyjna: 34.97 zł
Oszczędzasz: 3.88 zł /-10%/

zobacz opis

HACCP - Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych
HACCP - Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych
Cena tradycyjna: 73.50 zł
Cena promocyjna: 67.62 zł
Oszczędzasz: 5.88 zł /-8%/

zobacz opis

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Cena tradycyjna: 59.00 zł
Cena promocyjna: 53.10 zł
Oszczędzasz: 5.9 zł /-10%/

zobacz opis

Konsument na rynku nowej żywności. Wybrane uwarunkowania spożycia
Konsument na rynku nowej żywności. Wybrane uwarunkowania spożycia
Cena tradycyjna: 32.00 zł
Cena promocyjna: 28.80 zł
Oszczędzasz: 3.2 zł /-10%/

zobacz opis

Obowiązki i odpowiedzialność przedsiębiorcy sektora spożywczego podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Obowiązki i odpowiedzialność przedsiębiorcy sektora spożywczego podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Cena tradycyjna: 63.00 zł
Cena promocyjna: 57.96 zł
Oszczędzasz: 5.04 zł /-8%/

zobacz opis

PIEKARSTWO - receptury, normy, porady i przepisy prawne
PIEKARSTWO - receptury, normy, porady i przepisy prawne
Cena tradycyjna: 125.00 zł
Cena promocyjna: 118.75 zł
Oszczędzasz: 6.25 zł /-5%/

zobacz opis

Podstawy dietetyki
Podstawy dietetyki
Cena tradycyjna: 32.00 zł
Cena promocyjna: 28.80 zł
Oszczędzasz: 3.2 zł /-10%/

zobacz opis

Podstawy nauki o żywieniu człowieka Przewodnik do ćwiczeń
Podstawy nauki o żywieniu człowieka Przewodnik do ćwiczeń
Cena tradycyjna: 34.00 zł
Cena promocyjna: 30.60 zł
Oszczędzasz: 3.4 zł /-10%/

zobacz opis

PORADNIK DLA właścicieli piekarń i cukierni do wprowadzania Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej oraz zasad systemu HACCP
PORADNIK DLA właścicieli piekarń i cukierni do wprowadzania Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej oraz zasad systemu HACCP
Cena tradycyjna: 90.00 zł
Cena promocyjna: 85.50 zł
Oszczędzasz: 4.5 zł /-5%/

zobacz opis

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - gastronomia
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - gastronomia
Cena tradycyjna: 81.90 zł
Cena promocyjna: 75.35 zł
Oszczędzasz: 6.55 zł /-8%/

zobacz opis

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - gastronomia
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - gastronomia
Cena tradycyjna: 81.90 zł
Cena promocyjna: 75.35 zł
Oszczędzasz: 6.55 zł /-8%/

zobacz opis

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy
Cena tradycyjna: 81.90 zł
Cena promocyjna: 75.35 zł
Oszczędzasz: 6.55 zł /-8%/

zobacz opis

Strona 1 z 4
 
‹‹ Poprzednia 1 2 3 4 Następna ››

Koszyk

jest pusty

Kategorie

Newsletter

Jeżeli chcesz otrzymywać od nas informacje o nowościach, podaj swój adres e-mail.


Podaj swój e-mail:
W każdej chwili można się wypisać z listy newslettera. Nikomu nie udostępniamy adresów e-mail z naszej bazy.

Księgarnia  |   Koszyk  |   Regulamin  |   Polityka prywatności  |   Kontakt
Copyright © 2017 Hurtownia Książki Technicznej WITMIR
Powiadomienie o plikach cookies
[x] Nie pokazuj więcej
Uprzejmie informujemy, iż niniejsza witryna korzysta z plików cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej, czytając Politykę prywatności.