witmirHurtownia Książki Technicznej WITMIR

Szukaj

 


Wydawnictwa

Kategorie: Biotechnologia



Biochemia. Ćwiczenia laboratoryjne
Biochemia. Ćwiczenia laboratoryjne
Cena tradycyjna: 21.00 zł
Cena promocyjna: 19.95 zł
Oszczędzasz: 1.05 zł /-5%/

zobacz opis

Biomechanics of Brain for Computer Integrated Surgery
Biomechanics of Brain for Computer Integrated Surgery
Cena tradycyjna: 70.00 zł
Cena promocyjna: 66.50 zł
Oszczędzasz: 3.5 zł /-5%/

zobacz opis

Biotechnologia żywności. Wyd. 2 poprawione i uzupełnione
Biotechnologia żywności. Wyd. 2 poprawione i uzupełnione
Cena tradycyjna: 60.00 zł
Cena promocyjna: 57.00 zł
Oszczędzasz: 3 zł /-5%/

zobacz opis

Chemia żywności Biologiczne właściwości składników żywności T.2
Chemia żywności Biologiczne właściwości składników żywności T.2
Cena tradycyjna: 70.00 zł
Cena promocyjna: 66.50 zł
Oszczędzasz: 3.5 zł /-5%/

zobacz opis

Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (instrukcje, zapisy - mała gastronomia) (z suplementem elektronicznym)
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (instrukcje, zapisy - mała gastronomia) (z suplementem elektronicznym)
Cena tradycyjna: 117.60 zł
Cena promocyjna: 108.19 zł
Oszczędzasz: 9.41 zł /-8%/

zobacz opis

GMO w świetle najnowszych badań
GMO w świetle najnowszych badań
Cena tradycyjna: 38.85 zł
Cena promocyjna: 34.97 zł
Oszczędzasz: 3.88 zł /-10%/

zobacz opis

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Cena tradycyjna: 59.00 zł
Cena promocyjna: 56.05 zł
Oszczędzasz: 2.95 zł /-5%/

zobacz opis

Konsument na rynku nowej żywności. Wybrane uwarunkowania spożycia
Konsument na rynku nowej żywności. Wybrane uwarunkowania spożycia
Cena tradycyjna: 32.00 zł
Cena promocyjna: 28.80 zł
Oszczędzasz: 3.2 zł /-10%/

zobacz opis

Mięso, podstawy nauki i technologii
Mięso, podstawy nauki i technologii
Cena tradycyjna: 70.00 zł
Cena promocyjna: 63.00 zł
Oszczędzasz: 7 zł /-10%/

zobacz opis

Podstawy biooceny żywności Anna Gronowska-Senger
Podstawy biooceny żywności Anna Gronowska-Senger
Cena tradycyjna: 17.50 zł
Cena promocyjna: 15.75 zł
Oszczędzasz: 1.75 zł /-10%/

zobacz opis

Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa
Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa
Cena tradycyjna: 42.00 zł
Cena promocyjna: 37.80 zł
Oszczędzasz: 4.2 zł /-10%/

zobacz opis

Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa
Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa
Cena tradycyjna: 44.10 zł
Cena promocyjna: 39.69 zł
Oszczędzasz: 4.41 zł /-10%/

zobacz opis

Technologia przetwórstwa mięsa
Technologia przetwórstwa mięsa
Cena tradycyjna: 60.00 zł
Cena promocyjna: 57.00 zł
Oszczędzasz: 3 zł /-5%/

zobacz opis

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
Cena tradycyjna: 65.10 zł
Cena promocyjna: 61.84 zł
Oszczędzasz: 3.26 zł /-5%/

zobacz opis

Zarządzanie jakością żywności. Ujęcie technologiczno-menedżerskie
Zarządzanie jakością żywności. Ujęcie technologiczno-menedżerskie
Cena tradycyjna: 38.85 zł
Cena promocyjna: 36.91 zł
Oszczędzasz: 1.94 zł /-5%/

zobacz opis

Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych
Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych
Cena tradycyjna: 57.75 zł
Cena promocyjna: 54.86 zł
Oszczędzasz: 2.89 zł /-5%/
niedostępna

Bilansowanie i kinetyka procesów biochemicznych
Bilansowanie i kinetyka procesów biochemicznych
Cena tradycyjna: 15.00 zł
Cena promocyjna: 14.25 zł
Oszczędzasz: 0.75 zł /-5%/
niedostępna

Chemia żywności, Główne składniki żywności T. 1
Chemia żywności, Główne składniki żywności T. 1
Cena tradycyjna: 84.00 zł
Cena promocyjna: 79.80 zł
Oszczędzasz: 4.2 zł /-5%/
niedostępna

Chemia żywności, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3
Chemia żywności, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3
Cena tradycyjna: 70.00 zł
Cena promocyjna: 66.50 zł
Oszczędzasz: 3.5 zł /-5%/
niedostępna

Jakość i bezpieczeństwo żywności, kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych
Jakość i bezpieczeństwo żywności, kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych
Cena tradycyjna: 33.00 zł
Cena promocyjna: 29.70 zł
Oszczędzasz: 3.3 zł /-10%/
niedostępna

LEKSYKON Nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
LEKSYKON Nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
Cena tradycyjna: 63.00 zł
Cena promocyjna: 56.70 zł
Oszczędzasz: 6.3 zł /-10%/
niedostępna

Mięso i przetwory drobiowe. Technologia, higiena, jakość
Mięso i przetwory drobiowe. Technologia, higiena, jakość
Cena tradycyjna: 61.95 zł
Cena promocyjna: 58.85 zł
Oszczędzasz: 3.1 zł /-5%/
niedostępna

Towaroznawstwo żywności przetworzonej z elementami technologii
Towaroznawstwo żywności przetworzonej z elementami technologii
Cena tradycyjna: 60.00 zł
Cena promocyjna: 54.00 zł
Oszczędzasz: 6 zł /-10%/
niedostępna

Towaroznawstwo żywności przetworzonej z elementami technologii
Towaroznawstwo żywności przetworzonej z elementami technologii
Cena tradycyjna: 60.00 zł
Cena promocyjna: 54.00 zł
Oszczędzasz: 6 zł /-10%/
niedostępna


Koszyk

jest pusty

Kategorie

Newsletter

Jeżeli chcesz otrzymywać od nas informacje o nowościach, podaj swój adres e-mail.


Podaj swój e-mail:
W każdej chwili można się wypisać z listy newslettera. Nikomu nie udostępniamy adresów e-mail z naszej bazy.

Księgarnia  |   Koszyk  |   Regulamin  |   Polityka prywatności  |   Kontakt
Copyright © 2017 Hurtownia Książki Technicznej WITMIR
Powiadomienie o plikach cookies
[x] Nie pokazuj więcej
Uprzejmie informujemy, iż niniejsza witryna korzysta z plików cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej, czytając Politykę prywatności.