witmirHurtownia Książki Technicznej WITMIR

Szukaj

 


Wydawnictwa

Kategorie: Technologia żywności

Strona 1 z 2
 
‹‹ Poprzednia 1 2 Następna ››


Chemia żywności Biologiczne właściwości składników żywności T.2
Chemia żywności Biologiczne właściwości składników żywności T.2
Cena tradycyjna: 70.00 zł
Cena promocyjna: 66.50 zł
Oszczędzasz: 3.5 zł /-5%/

zobacz opis

Chemia żywności, Główne składniki żywności T. 1/2
Chemia żywności, Główne składniki żywności T. 1/2
Cena tradycyjna: 166.95 zł
Cena promocyjna: 158.60 zł
Oszczędzasz: 8.35 zł /-5%/

zobacz opis

Dietoterapia 1
Dietoterapia 1
Cena tradycyjna: 38.00 zł
Cena promocyjna: 34.20 zł
Oszczędzasz: 3.8 zł /-10%/

zobacz opis

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Cena tradycyjna: 59.00 zł
Cena promocyjna: 56.05 zł
Oszczędzasz: 2.95 zł /-5%/

zobacz opis

Konsument na rynku nowej żywności. Wybrane uwarunkowania spożycia
Konsument na rynku nowej żywności. Wybrane uwarunkowania spożycia
Cena tradycyjna: 32.00 zł
Cena promocyjna: 28.80 zł
Oszczędzasz: 3.2 zł /-10%/

zobacz opis

LEKSYKON Nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
LEKSYKON Nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
Cena tradycyjna: 69.30 zł
Cena promocyjna: 62.37 zł
Oszczędzasz: 6.93 zł /-10%/

zobacz opis

Mięso, podstawy nauki i technologii
Mięso, podstawy nauki i technologii
Cena tradycyjna: 70.00 zł
Cena promocyjna: 63.00 zł
Oszczędzasz: 7 zł /-10%/

zobacz opis

Ogólna technologia żywności
Ogólna technologia żywności
Cena tradycyjna: 31.50 zł
Cena promocyjna: 28.35 zł
Oszczędzasz: 3.15 zł /-10%/

zobacz opis

Opakowania i pakowanie żywności. Wybrane zagadnienia
Opakowania i pakowanie żywności. Wybrane zagadnienia
Cena tradycyjna: 29.40 zł
Cena promocyjna: 26.46 zł
Oszczędzasz: 2.94 zł /-10%/

zobacz opis

Opracowanie produktów spożywczych. Podejście marketingowe
Opracowanie produktów spożywczych. Podejście marketingowe
Cena tradycyjna: 89.25 zł
Cena promocyjna: 84.79 zł
Oszczędzasz: 4.46 zł /-5%/

zobacz opis

Podstawy dietetyki
Podstawy dietetyki
Cena tradycyjna: 32.00 zł
Cena promocyjna: 28.80 zł
Oszczędzasz: 3.2 zł /-10%/

zobacz opis

Technologia przetwórstwa mięsa
Technologia przetwórstwa mięsa
Cena tradycyjna: 60.00 zł
Cena promocyjna: 57.00 zł
Oszczędzasz: 3 zł /-5%/

zobacz opis

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
Cena tradycyjna: 65.10 zł
Cena promocyjna: 61.84 zł
Oszczędzasz: 3.26 zł /-5%/

zobacz opis

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego
Cena tradycyjna: 42.00 zł
Cena promocyjna: 37.80 zł
Oszczędzasz: 4.2 zł /-10%/

zobacz opis

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii
Cena tradycyjna: 37.00 zł
Cena promocyjna: 33.30 zł
Oszczędzasz: 3.7 zł /-10%/

zobacz opis

Wzorcowa Księga GMP GHP z dokumentacją -HAC878
Wzorcowa Księga GMP GHP z dokumentacją -HAC878
Cena tradycyjna: 104.80 zł
Cena promocyjna: 96.41 zł
Oszczędzasz: 8.39 zł /-8%/

zobacz opis

Zarys oceny żywienia
Zarys oceny żywienia
Cena tradycyjna: 33.00 zł
Cena promocyjna: 29.70 zł
Oszczędzasz: 3.3 zł /-10%/

zobacz opis

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym, Podstawowe zagadnienia
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym, Podstawowe zagadnienia
Cena tradycyjna: 35.00 zł
Cena promocyjna: 33.25 zł
Oszczędzasz: 1.75 zł /-5%/

zobacz opis

Zarządzanie jakością żywności. Ujęcie technologiczno-menedżerskie
Zarządzanie jakością żywności. Ujęcie technologiczno-menedżerskie
Cena tradycyjna: 38.85 zł
Cena promocyjna: 36.91 zł
Oszczędzasz: 1.94 zł /-5%/

zobacz opis

ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO - WYBRANE ZAGADNIENIA Z PRZETWÓRSTWA I OCENY JAKOŚCIOWEJ
ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO - WYBRANE ZAGADNIENIA Z PRZETWÓRSTWA I OCENY JAKOŚCIOWEJ
Cena tradycyjna: 36.75 zł
Cena promocyjna: 33.08 zł
Oszczędzasz: 3.67 zł /-10%/

zobacz opis

Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych
Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych
Cena tradycyjna: 57.75 zł
Cena promocyjna: 54.86 zł
Oszczędzasz: 2.89 zł /-5%/
niedostępna

Chemia żywności, Główne składniki żywności T. 1
Chemia żywności, Główne składniki żywności T. 1
Cena tradycyjna: 84.00 zł
Cena promocyjna: 79.80 zł
Oszczędzasz: 4.2 zł /-5%/
niedostępna

Chemia żywności, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3
Chemia żywności, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3
Cena tradycyjna: 70.00 zł
Cena promocyjna: 66.50 zł
Oszczędzasz: 3.5 zł /-5%/
niedostępna

Higiena produkcji żywności
Higiena produkcji żywności
Cena tradycyjna: 44.00 zł
Cena promocyjna: 39.60 zł
Oszczędzasz: 4.4 zł /-10%/
niedostępna

Mięso i przetwory drobiowe. Technologia, higiena, jakość
Mięso i przetwory drobiowe. Technologia, higiena, jakość
Cena tradycyjna: 61.95 zł
Cena promocyjna: 58.85 zł
Oszczędzasz: 3.1 zł /-5%/
niedostępna

Strona 1 z 2
 
‹‹ Poprzednia 1 2 Następna ››

Koszyk

jest pusty

Kategorie

Newsletter

Jeżeli chcesz otrzymywać od nas informacje o nowościach, podaj swój adres e-mail.


Podaj swój e-mail:
W każdej chwili można się wypisać z listy newslettera. Nikomu nie udostępniamy adresów e-mail z naszej bazy.

Księgarnia  |   Koszyk  |   Regulamin  |   Polityka prywatności  |   Kontakt
Copyright © 2017 Hurtownia Książki Technicznej WITMIR
Powiadomienie o plikach cookies
[x] Nie pokazuj więcej
Uprzejmie informujemy, iż niniejsza witryna korzysta z plików cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej, czytając Politykę prywatności.