witmirHurtownia Książki Technicznej WITMIR

Szukaj

 


Wydawnictwa

Komin systemowy

Presto-kominy tworzy tanie systemy kominowe. Zobacz ceny kominów z pomocą kalkulatora. Wykorzystaj do tego kalkulator, aby poznać cenę komina systemowego.

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - gastronomia

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - gastronomia
Cena tradycyjna: 81.90 zł
Cena promocyjna: 75.35 zł
Oszczędzasz: 6.55 zł /-8%/
autor:Barbara Jackiewicz
wydawnictwo:Wydawnictwo ODDK
isbn:978-83-7804-119-1
stron:92
symbol: HAC855, Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP.

Autorka – specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych, zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami.


Wstęp
  1. Zasady systemu HACCP
  2. Kolejność wdrażania zasad systemu HACCP
  3. Opracowanie i realizacja zasad systemu HACCP w restauracji "Zatoczka" - instruktaż "krok po kroku"
  4. Przykładowa dokumentacja zasad systemu HACCP dla restauracji "Zatoczka"
  5. Instrukcje systemu HACCP

Literatura





Koszyk

jest pusty

Kategorie

Newsletter

Jeżeli chcesz otrzymywać od nas informacje o nowościach, podaj swój adres e-mail.


Podaj swój e-mail:
W każdej chwili można się wypisać z listy newslettera. Nikomu nie udostępniamy adresów e-mail z naszej bazy.

Księgarnia  |   Koszyk  |   Regulamin  |   Polityka prywatności  |   Kontakt
Copyright © 2018 Hurtownia Książki Technicznej WITMIR
Powiadomienie o plikach cookies
[x] Nie pokazuj więcej
Uprzejmie informujemy, iż niniejsza witryna korzysta z plików cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej, czytając Politykę prywatności.