witmirHurtownia Książki Technicznej WITMIR

Szukaj

 


Wydawnictwa

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - gastronomia

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - gastronomia
Cena tradycyjna: 81.90 zł
Cena promocyjna: 75.35 zł
Oszczędzasz: 6.55 zł /-8%/
autor:Barbara Jackiewicz
wydawnictwo:Wydawnictwo ODDK
symbol: HAC043objętość: 92 str. format: A4wydanie: 2005ISBN: 83-74261-82-XAutorka – specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym.
Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych, zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami.


Wstęp
  1. Zasady systemu HACCP
  2. Kolejność wdrażania zasad systemu HACCP
  3. Opracowanie i realizacja zasad systemu HACCP w restauracji "Zatoczka" - instruktaż "krok po kroku"
  4. Przykładowa dokumentacja zasad systemu HACCP dla restauracji "Zatoczka"
  5. Instrukcje systemu HACCP

Literatura





Koszyk

jest pusty

Kategorie

Newsletter

Jeżeli chcesz otrzymywać od nas informacje o nowościach, podaj swój adres e-mail.


Podaj swój e-mail:
W każdej chwili można się wypisać z listy newslettera. Nikomu nie udostępniamy adresów e-mail z naszej bazy.

Księgarnia  |   Koszyk  |   Regulamin  |   Polityka prywatności  |   Kontakt
Copyright © 2017 Hurtownia Książki Technicznej WITMIR
Powiadomienie o plikach cookies
[x] Nie pokazuj więcej
Uprzejmie informujemy, iż niniejsza witryna korzysta z plików cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej, czytając Politykę prywatności.