witmirHurtownia Książki Technicznej WITMIR

Szukaj

 


Wydawnictwa

Wydawnictwa: Wydawnictwo HUSSCH



PIEKARSTWO - receptury, normy, porady i przepisy prawne
PIEKARSTWO - receptury, normy, porady i przepisy prawne
Cena tradycyjna: 125.00 zł
Cena promocyjna: 118.75 zł
Oszczędzasz: 6.25 zł /-5%/

zobacz opis

PORADNIK DLA pracowników piekarń, ciastkarń i cukierni do podnos
PORADNIK DLA pracowników piekarń, ciastkarń i cukierni do podnos
Cena tradycyjna: 50.00 zł
Cena promocyjna: 47.50 zł
Oszczędzasz: 2.5 zł /-5%/

zobacz opis

PORADNIK DLA właścicieli piekarń i cukierni do wprowadzania Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej oraz zasad systemu HACCP
PORADNIK DLA właścicieli piekarń i cukierni do wprowadzania Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej oraz zasad systemu HACCP
Cena tradycyjna: 90.00 zł
Cena promocyjna: 85.50 zł
Oszczędzasz: 4.5 zł /-5%/

zobacz opis

PORADNIK DLA właścicieli sklepów spożywczych do wprowadzenia dobrej praktyki higienicznej i wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej środków spożywczych oraz zasad systemu HACCP
PORADNIK DLA właścicieli sklepów spożywczych do wprowadzenia dobrej praktyki higienicznej i wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej środków spożywczych oraz zasad systemu HACCP
Cena tradycyjna: 75.00 zł
Cena promocyjna: 71.25 zł
Oszczędzasz: 3.75 zł /-5%/

zobacz opis

PORADNIK JAK W PIEKARNI I CUKIERNI CIASTKARNI, ustalać terminy trwałości wyrobów, prawidłowo znakować wyroby
PORADNIK JAK W PIEKARNI I CUKIERNI CIASTKARNI, ustalać terminy trwałości wyrobów, prawidłowo znakować wyroby
Cena tradycyjna: 79.00 zł
Cena promocyjna: 75.05 zł
Oszczędzasz: 3.95 zł /-5%/

zobacz opis

Przewodnik menadżera Zakładu Piekarskiego i Cukierniczego
Przewodnik menadżera Zakładu Piekarskiego i Cukierniczego
Cena tradycyjna: 89.00 zł
Cena promocyjna: 84.55 zł
Oszczędzasz: 4.45 zł /-5%/

zobacz opis

VADEMECUM PIEKARZA Do nauki zawodu
VADEMECUM PIEKARZA Do nauki zawodu
Cena tradycyjna: 105.00 zł
Cena promocyjna: 99.75 zł
Oszczędzasz: 5.25 zł /-5%/

zobacz opis

ZBIÓR RECEPTUR CIASTKARSKICH oraz podstawy technologii półproduktów i wyrobów
ZBIÓR RECEPTUR CIASTKARSKICH oraz podstawy technologii półproduktów i wyrobów
Cena tradycyjna: 130.00 zł
Cena promocyjna: 123.50 zł
Oszczędzasz: 6.5 zł /-5%/

zobacz opis

DOBRA PRAKTYKA PRODUKCYJNA I HIGIENICZNA
DOBRA PRAKTYKA PRODUKCYJNA I HIGIENICZNA
Cena tradycyjna: 200.00 zł
Cena promocyjna: 190.00 zł
Oszczędzasz: 10 zł /-5%/
niedostępna

Poradnik dla zakładów żywienia zbiorowego do wprowadzenia Dobrej Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej, Wewnętrznej Kontroli Jakości Zdrowotnej środków, spożywczych, systemu HACCP
Poradnik dla zakładów żywienia zbiorowego do wprowadzenia Dobrej Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej, Wewnętrznej Kontroli Jakości Zdrowotnej środków, spożywczych, systemu HACCP
Cena tradycyjna: 85.00 zł
Cena promocyjna: 80.75 zł
Oszczędzasz: 4.25 zł /-5%/
niedostępna


Koszyk

jest pusty

Kategorie

Newsletter

Jeżeli chcesz otrzymywać od nas informacje o nowościach, podaj swój adres e-mail.


Podaj swój e-mail:
W każdej chwili można się wypisać z listy newslettera. Nikomu nie udostępniamy adresów e-mail z naszej bazy.

Księgarnia  |   Koszyk  |   Regulamin  |   Polityka prywatności  |   Kontakt
Copyright © 2017 Hurtownia Książki Technicznej WITMIR
Powiadomienie o plikach cookies
[x] Nie pokazuj więcej
Uprzejmie informujemy, iż niniejsza witryna korzysta z plików cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej, czytając Politykę prywatności.